Известие

Collapse
No announcement yet.

маслен сепаратор 140 кс. ??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Масления сепаратор се намира в капака на главата. Точно там си го запушвал и за това се е таковало таковата.
    Маслото от дросела е заради износено уплътнение между самия корпус на дросела и оста на клапата.
    С две думи не се занимавай с глупости, а си карай колата.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Абсолютно подкрепям мнението на BO,ако нямаш проблеми не се занимавай а си карай колата,щото сам ще се вкараш във филм и ще стане веселба.

Comment

днес свалих кулера кутията на филтъра и подмених всички турбопътища и тръби в филтърния отсег всичко е измито и изчистено (има още какво да се желае но силите са ми толкова :Д ) имаше побългаряване с скоч от сивия на входящия маркуч към турбината и имаше цепнатина която са искали да прикрият но го изхвърлих и сложих здрав сега е по пъргава и го няма съскащия звук а приятно свирукане :Д супер стана. пипнах и оста на турбината по оста си има луфт в граници но ме притеснява че като я клатя нагоре надоло пак има луфт който маи не трябва да го има и се притесняявам малко кажете нещо по въпроса много ли е лошо ?
        Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

Comment

Първоначално публикувано от kabamitov Покажи съобщение
          днес свалих кулера кутията на филтъра и подмених всички турбопътища и тръби в филтърния отсег всичко е измито и изчистено (има още какво да се желае но силите са ми толкова :Д ) имаше побългаряване с скоч от сивия на входящия маркуч към турбината и имаше цепнатина която са искали да прикрият но го изхвърлих и сложих здрав сега е по пъргава и го няма съскащия звук а приятно свирукане :Д супер стана. пипнах и оста на турбината по оста си има луфт в граници но ме притеснява че като я клатя нагоре надоло пак има луфт който маи не трябва да го има и се притесняявам малко кажете нещо по въпроса много ли е лошо ?
          Ако странично перките допират до корпуса, сваляй и рециклирай или ако аксиално чука в "охлюва". Ако не, не я пипай.
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
            Ако странично перките допират до корпуса, сваляй и рециклирай или ако аксиално чука в "охлюва". Ако не, не я пипай.
            не чука не опира никъде
            Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

Comment

Първоначално публикувано от kabamitov Покажи съобщение
              не чука не опира никъде
              Ми карай си спокойно.
              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                Ми карай си спокойно.
                ок мерси колега

Comment

Working...
                X